Jump to content
  • 0
AJTotal

Not Responding and lots of memory

Question

Hey Fellow VW users, 

 

I've been experiencing some issues with opening and rendering on vectorworks 18, some times when opening while checking activation the task becomes not responding and takes for ever to open, 5 mins. The other issues is while Rendering a single sheet layer with a single viewport in Hidden Line I'll have Vectorworks become Not Responding with 35.33GB of Ram being used. 

 

I'm thinking I might try and reinstall a fresh version of VW18 to see if it makes any difference? has anyone else had these issues?

 

I'm using 

IMac 18.3 

16gb of Ram

Radeon Pro 575 4GB

 

Screen_Shot_2018-02-08_at_10_50.27_AM.png

Screen Shot 2018-02-07 at 6.01.03 PM.png

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...