Jump to content
  • 0
ptoner

Titleblock style - File path option not working

Question

Having issues trying to get the Titleblock Style to show the file path of the drawing. 
Attached record, and enabled the option, yet still nothing.

Has anyone else the same issue or advise me on what to do properly?

Screen Shot 2017-12-21 at 09.15.59.png

Screen Shot 2017-12-21 at 09.16.17.png

Share this post


Link to post

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

How are you "attaching" the record? I just experimented a bit and it seems to work differently with the new Title Block Border. VW sees any text created in the Title Block edit space as "Text in Title Block". The link is established by checking the Link Value checkbox in the OIP and then selecting the field to link it to in the "Parameter" dropdown. I'm not sure that you can still use the old method.

 

Kevin

 

 

5a3bdcb1180a4_ScreenShot2017-12-21at8_06_37AM.thumb.png.2b7d26d9d5ba35d1169facbc8fdbe2ae.png

Share this post


Link to post
  • 0
17 hours ago, Kevin McAllister said:

How are you "attaching" the record? I just experimented a bit and it seems to work differently with the new Title Block Border. VW sees any text created in the Title Block edit space as "Text in Title Block". The link is established by checking the Link Value checkbox in the OIP and then selecting the field to link it to in the "Parameter" dropdown. I'm not sure that you can still use the old method.

 

Kevin

 

 

5a3bdcb1180a4_ScreenShot2017-12-21at8_06_37AM.thumb.png.2b7d26d9d5ba35d1169facbc8fdbe2ae.png

Thanks, tired this and associated the text to the record, via link value. It shows up the path then in the template/style but when you come out of the editing process and have it viewed normally. It does not show. Any further assistance? @Kevin McAllister

Share this post


Link to post
  • 0
On 22.12.2017 г. at 11:31 AM, ptoner said:

Thanks, tired this and associated the text to the record, via link value. It shows up the path then in the template/style but when you come out of the editing process and have it viewed normally. It does not show. Any further assistance?

 

Hello ptoner,

 

If your Title Block Graphics are not set to be 'By Style', then changes made to them will not be applied to all Title Block Border objects using the style. If however, you have set the graphics to be 'By Style', could you attach the file so that I could check it out?

 

Thanks,

Nikolay Zhelyazkov

Share this post


Link to post
  • 0

I had a similar issue when I updated my usual title block to use the VW18 title block tool. As a workaround, you can insert a data stamp into your title block layout and check just the "Show File Name" box. This will function in the same way as using the title block tool field. Note that it will not update until you actually export/publish the sheet layer! 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...