Jump to content
  • 0
michela trinca

Attributes Palette Slow

Question

Fellow Vectorworks guinea pigs, 

 

Since updating to V2018, the attributes palette seems particularly slow and hangs especially when trying to select an image/hatch or anything other than a solid colour actually. Same goes when you try and change any settings of the particular hatch/image. Theres a wait until the function selected appears. Anyone else experiencing this? Vectorworks technical have said no complaints have been logged so far...

 

It seems to be another bug in the current version. 

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Yes, this has been a problem since v2017.  I am currently sticking with v2016 because the 2017 and 2018 versions I have paid for cost me too much time.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...