Jump to content
  • 2
Sign in to follow this  
tsw

Line Types in Hidden Line viewports (VW2018, Win 7 64-bit)

Question

I'm running into problems getting line types to display in hidden line viewports in Vectorworks 2018 (Windows 7 64-bit). In VW2017, if I setup a class to use a line type (dashed, dotted, etc.) it would display that way in hidden line viewports. In VW2018, objects inherit the correct line weight/color from the class, but not the line type. Attached example files in v2017 and v2018.

 

Anyone know of a workaround, or is this a bug in v2018? Thanks for suggestions!

hidden line test.jpg

Line Type test v2017.vwx

Line Type test v2018.vwx

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...