Jump to content

Recommended Posts

I have created a pad from a closed 3d polygon, which varies in height along a curve on my model. 

 

When I update my site model, one edge of the pad acts as I expect it to - the road ramps down to meet the edge of the pad.

 

However, I then expect the inside of the pad to form ground level, and for the site levels on the other side of the pad to meet the edge of the pad - which doesn't' happen? 

 

Instead, I get a cliff edge.... can anyone help me with what I'm missing? 

Screen Shot 2017-09-19 at 11.02.07.png

Share this post


Link to post

There are a number of things that can cause this.

 

  • Check that your site model settings have the correct use site modifiers on...can't tell you how many times I've placed a modifier in a drawing and this setting was incorrect.
  • Check your grade limits as these will dictate how the grades interface with the modifier.
  • Also take a look at your 3d display settings, does the modifier apply to the proposed?

A place to start, let me know how you make out.

 

 

site model.png

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×