Jump to content
Sign in to follow this  
TiTaNiuM sAMuRai

Logitech Mouseware and the 'A' key

Recommended Posts

VW9.5.3, MacOS 9.2.1

I remember some time ago when the office was still using OS9, that there was an issue with VW9.5.x: the 'a' key would not show up in the Workspace Editor as an assigned key.

I also remember some time ago when I was trying to program the extra buttons on my Logitech: the programmability didn't quite jive with modifier keys in VW.

On the OS9 computer, using the programmed button -- be it set to just the cmd key, or to maybe the cmd key + 'b' -- in VW sets the programmed back to 'a', plus any modifier key that was assigned. I checked Caps Lock, and toggling the key had no effect.

I'm trying to pick the brains of fellow users. I've fixed so many problems over the past few years that I can't remember which ones I actually solved and which ones I found workarounds for.

Any ideas?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...