Jump to content
  • 0
markdd

Texture - surface hatch line-up issue

Question

I have created a texture that represents a mesh with 25mm square holes. I have also created a hatch to go with the texture. I would like to be able to show the mesh in a variety of render styles including hidden and dashed hidden lines. Although textures and surface hatches are meant to lineup I can't make this one line up in any way without offsetting the surface hatch which is not the point of the lineup window in the surface hatch section of the texture.

 

I have included my drawing and wondered if the forum hive could take a look and tell me what I am doing wrong! Is it the hatch that is wrong or the way that I have the Hatch Alignment settings? Or does the surface hatch alignment feature not work?

 

Thanks

Mesh.vwx

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Thanks!!

So the workflow is: Apply the texture, Auto-Align Plane and then use the texture mapping tool to put it in position.

 

That's answered a question that has been driving me nuts for ages!

Screen Shot 2017-06-03 at 14.42.21.png

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...