Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Gabriel Chan

Objects with class and layer visibility set to visible shows up transparent

Question

Hi all,

 

Having display problems in plan view. I have hybrid symbols that are displaying as translucent objects when both their class and layer have been set to visible. The objects are selectable, but they display as if having 50% opacity even though opacity is set at full.

 

The symbols have nested classes within, and these nested classes have also been set to visible.

 

When I pan or zoom, the objects appear normal momentarily, then gets set back to the weird translucent state.

 

When I copy these objects to a new file, they appear normally, so it would seem it might be something wrong with my current file settings.

 

I have attached part of the file as a reference for troubleshooting.

 

Any ideas folks?

 

Gabriel

Vectorworks 2017 Spotlight

GWS LX plot 220417.vwxGWS LX plot 220417.vwx

 

 

GWS_LX_plot_220417.vwx

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...