Jump to content
kerfboy

class attributes not being used

Recommended Posts

I'm using the set class node to assign a classes to objects.

I am naming the classes with strings that are the same as the existing classes in my document.

These classes have different fill and pen styles assigned to them and I have the "use at creation" checkbox selected in the class definitions.

However, when I convert a wrapper node to an object node only some of the class parameters are coming through. Is this a bug? I've tried using the name class node but it doesn't seem to help. My specific example is in the big red circle on the attached file. 

KERF_TEMPLATE_2017.vwx

Share this post


Link to post

I looked at your file and one thing that stands out is that with your Marionette object selected, the Attributes palette shows your Fill Style and Fill Color are not set to be "by class"

That helped to remedy some of the things you're seeing.

 

Another thing, you have a note on an object that says it should be "blue pen with no fill" however the class that object is in doesn't have those set as the class's attributes. They are currently set to white fill with black pen.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...