Jump to content
J. Wallace

View port not rendering as expected

Recommended Posts

I"m having some strange behavior from a series of VP today and would appreciate any help or ideas one may have. I have three viewports of the same view rendered in different settings, Open GL, Fast renderworks and Final renderworks. You'll see that a driveway is visible in Open GL but the fill  in both fast and final RW does not show up. I rebooted to see if that helped but no...as a side note I had some issues working on the model yesterday which seemed to fix itself. Also a recent video card upgrade. Thanks for you thoughts.
PS you'll also notice both the fast and final RW viewports have a red dotted outline even after updating.

vp.png

Edited by J. Wallace
Added PS

Share this post


Link to post

If you copy that driveway object out and paste it into a new blank file, does it render then in OpenGL as well as Renderworks modes or no? What type of object is is, a slab? 

Share this post


Link to post

Hi Jim

If I copy and paste this to a template or blank file I get the same result, it will render in OpenGL but not either of the RW modes.  I currently working on a 'Work around' creating a new hardscape element which seems to be fine.

Share this post


Link to post

If you could, send me the file with just that object and I can take a look. If it's a hardscape there are sometimes other subsettings that can mess with rendering.

Share this post


Link to post

I think it's something with the hardscape itself, the same texture applied to a simple extrude works fine in his test file. Going to see if this is an already filed issue.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...