Jump to content
  • 0
Kevin McAllister

Subdivision 3d Dragger Colours

Question

I've been experimenting with the Subdivision tool and using the 3d Dragger. I was initially puzzled that my dragger was monotone and in the tutorials it was in colour.  It seems that the 3d Dragger itself is affected by the OpenGL rendering settings, specifically by turning colour on and off. It seems very strange to have a tool affected by my render settings. Is this a bug?

 

Thanks,

 

Kevin

58d2aad9bfde8_ScreenShot2017-03-22at9_46_16AM.png.d7944f13cddf14d0db56cf4521442f4a.png58d2aadb42992_ScreenShot2017-03-22at9_46_36AM.png.c8348fe80c51a3ce3a2714d209318551.png

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Haha nice one, pretty sure that's a bug. Submitting it now.

 

EDIT: VB-140353

Share this post


Link to post
  • 0

When its displayed in monotone and I switch the OpenGL preference to colour, I can mouse over each piece of the Dragger individually and it will magically become colour.... :D

 

Kevin

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×