Jump to content
  • 0
JMR

Unexplained DWG reference "broken link"(s)

Question

Hi,

 

We have several projects in which DWG reference links seem to "break", even though nothing changes about the VW and DWG files, their names and locations, network setup etc.

 

The navigator suddenly displays red "Broken link" text and the reference contents are not visible anymore.

 

The situation can be fixed by manually locating the "broken" (not really broken) link and updating.

 

We have a network drive for projects at \\192.168.1.199\, a setup that hasn't changed for years.

 

We run Windows 7 and 10 64-bit PC's.

 

Any ideas about a fix would be much appreciated.

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Unfortunately no. 

 

With 2019 SP3 I have to check this though - the update was very recent so too early to say.

 

One thing related to this was, that for some reason, the referenced viewport  class settings sometimes reset to invisible, thus creating the illusion of the reference disappearing. 

 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...