Jump to content
Sign in to follow this  
Nick London

Align/Distribute Function not reacting

Recommended Posts

Hi there,

 

I needed to post as my favourite function, the Align/Distribute function (command = shortcut or also found under Modify > Align menu) just seems to have stopped working for the past month or so. I'm having no other vectorworks issues, the software's working fine.

 

I used to use the shortcut all the time but now I get no reaction when pressing the shortcut or going and selecting the option from the menu, no errors or other messages at all.

 

I find it so useful when aligning groups or objects or distributing items evenly into a space so I'm finding it really confusing why it's just stopped working.

 

I'm using Vectorworks 2014, any help appreciated!

Thanks

Nick

Share this post


Link to post

Close Vectorworks, then backup.and reset your preferences as described here:

 

Reboot your machine then retry align/distrib in a new document with some simple test objects and let me know the results.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×