Jump to content
  • 0
VW-PAD-Bristol-2014

Custom Title Block Issue Data Alignment

Question

Hello,

 

I have another issue today. We have a custom title block for our company and it has worked great until now.

For some reason the Issue data no longer lines up when there is more than one line in the :iNote.

Previously we had :iNo, :iAppr and :iDate aligned vertically se to top and :iNote set to bottom. this worked great the note worked up to the top of the rest.

 

Now it doesn't seem to read the issue data as a group of data, just as individual text boxes. Which means if there is more than one line of text in the :iNote we get an offset between the lines.

 

I have attached the before and after screen grabs for reference.

 

If anybody know a reason why this might be happening it would be great to hear from you.

 

Many Thanks

 

James

 

By the way I have tried making a brand new symbol that hasn't been converted from VW2016 and it still seems to be happening. 

170110 VW2016 Title Block -Does Align issue.JPG

170110 VW2017 Title Block -Doesn't Align issue.JPG

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...