Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
kufuffin

Compose ruins polylines

Question

I use compose to create a curving polyline line from 2 arcs.  Lately it creates a polyline, but it ruins the S curve by trying to connect one of the ends to the mid point.  Can anyone advise?  Thank you.

 

Images below are 2 arching lines before composing and what it looks like after composing:

 

Screen Shot 2016-12-19 at 1.07.52 PM.png

Screen Shot 2016-12-19 at 1.08.06 PM.png

Share this post


Link to post

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Is "Closed" checked in the resulting object's Object Info Palette? I've had that happen on occasion and create extra vertices.

Share this post


Link to post
  • 0
1 hour ago, JimW said:

Is "Closed" checked in the resulting object's Object Info Palette? I've had that happen on occasion and create extra vertices.

 

No, when I close it it then continues the line to the other end point (not stopping at midpoint).

Share this post


Link to post
  • 0

Post the before/after shapes in a test file please and I can have look.

Share this post


Link to post
  • 0

I can't get the problem to repeat, it's working now.  This has happened on another file recently though.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×