Jump to content
Sign in to follow this  
mjm

Possible bug in spotlight fixtures in color field

Recommended Posts

So today in 2017 I have been rendering a gobo in a spotlight fixture. All good till I changed the color from White (empty field in the color field of the OIP) to red (R27 in same place, then I switched back to White by deleting the value in the OIP. The fixture acted as if I'd turned it off, tho showed on in the Vis Palette and right-click menu. Investigating by choosing "edit light" from right-click menu, showed the color as black.

Bug?

This is not how it's worked up till  V2017.

Fixed soon? Hoping so.

Also, the Shutters still fail regularly and the crappy workaround is to block the beam with an extrusion.

And Use Vertical Beam seems to flop shutters from right to left. I haven't experimented with Top or Bottom in that regard yet.

 

Screen Shot 2016-10-14 at 9.32.19 PM.png

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...