Jump to content

Question

I have been trying out the new data visualization capabilities in V2017 and for some reason I can't seem to make it work.

 

I have a series of shapes, each in the same class but with a record attached. Each shape has a different value, 1-5, for the same record field. When I use the data visualization tool, I get to the point where I've customized the visibilities for the different record values, but nothing seems to change.

 

In the screenshot, the blue shapes are assiged by class values for the hydrozones I am attempting to visualize. The dialogue box shows the hatches that I am trying to use to override the fills of the shapes based on their hydrozone number, but no luck.

 

Am I missing something? Is this a bug?

 

Screenshot_3.jpg

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well...I figured it out...I think. Checking the box in the top left that enables data visualization for the viewport might have been a good starting point.

 

Screenshot_4.jpg

  • Like 2

Share this post


Link to post
  • 0

Yeah - there are essentially 2 Apply Boxes  - one for the Record Field Value and for the VP as a whole - I got stuck on that for a hot second too.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...