Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
penn

Open GL Glitch

Question

Hi fellows,

can anyone sort that out regarding the attached image with clouded in red? I don't know why it happen, please help me~ thank you guys

Screen Shot 2016-09-09 at 12.19.04 pm.png

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

What is exactly the problem ?
The pink overlay in the images ?

If the images a created by a true RW Material (?) I would avoid using any transparency.
(Or maybe even reflexion)
If the images are some kind of 2D planes, (don't know how that works), make sure they
don't sit coplanar on the 3D Geometry by pulling these about 1 mm in front of the other
geometry.
Maybe the image textures have an alpha channel that is used ?
Or a graphic card driver problem ?
(Which OS and VW version do you use)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...