Jump to content
sle7en7

HVAC Diffuser Tool attribute issue

Recommended Posts

I'm having similar issues with my HVAC Diffuser PIO's as with window and column objects where they don't obey the class attributes... Anybody know why this happens? Please see the attached screenshot...

Share this post


Link to post

I have always had a problem with the MEP tools and class attributes - namely the line type. Today I tried to use the straight duct tool to coordinate with my engineering consultants. In a viewport, the duct does not follow the class attributes for class line type (a dotted line). This is really annoying and discourages me from using the tool. I've even looked in the OIP for ways to add class attributes to the object.

Screenshot 2017-01-11 11.49.01.png

Share this post


Link to post

On the design layer, is the object set to Use Class Attributes?  If not, then there is no way to override them. The viewport will set the attributes for the class, but since the object does not use the class they won't override.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...