Jump to content

View port can't select reference source.


Recommended Posts

Hi all,

Anyone knows why the Reference Source when creating new viewport is not available?---but when i create a new file,everything works well.Only some files(eg: this is CAD converted file) randomly cant use viewport reference source function.

Anyone can help?? thanks!

see the screen please.

____________________________________________________

Vectorwork2014 PC

Edited by aozhouyyq1982
Link to comment
  • 8 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

This has driven me crazy so many times, and I always forget how to fix it, but this is what's typically awry for me: in the Organization dialogue box, under the References tab, there's a Settings button; on the lowest setting (Use this method to reference Vectorworks files) the FIRST circle (Design layer viewports) needs to be chosen. Hope this helps, if this was still a problem, or if anyone new is coming to this thread like I was today! 

  • Like 2
Link to comment
  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...