Jump to content
Sign in to follow this  
djobbins

Hidden Line crashing VW?

Recommended Posts

Hey guys,

Ever since I added the RW module to my vectorworks I haven't been able to render in hidden line. I just get the beach ball and nothing happens, until I force quit and re-open. I've been doing Artistic RW as a workaround, but it's not quite the same.

Thanks!

Share this post


Link to post

When you added Renderworks, did they have you perform a full install and reinstall with the new serial number? This is what I recommend doing.

It is possible to simply add the new serial number, but I find a reinstall to be much more reliable.

Share this post


Link to post

In the past I had lots of problems with hidden line renders, but hardly with other types of renders. The models where I tried to use it were relatively large with quite a few objects covering each other so that did contribute to it, but I just couldn't get it to work beyond really simple 3D models at the time.

It is better in 2016 though, assuming you have that version.

Is your model a relatively simple one or a complex one?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...