Jump to content
Sign in to follow this  
sle7en7

Symbol Referencing Problem

Recommended Posts

Hello All, I have decided to incorporate referenced symbols into my workflow. I was able to reference the symbol without problems but when it came to editing, it was a fail. The file I'm referencing from (I'll call it source file from now on) lives under the "VW User Folder" in favorites. The file I'm referencing to (I'll call it target file from now on) lives on the desktop per say. When I try to edit the referenced symbol it tells I have to update the out of date resource in order to continue with the editing process (even though on my navigation palette the referenced file looks up to date). I click yes to this updating process but nothing happens in the end, I can't get in to symbol editing mode. What would be causing this behavior? Anybody have a clue?

Edit1:

I reference with absolute path and NOT saving cache to target file by the way, if that would come in handy. If that's not a good way to reference resources please tell me so...

Edit2:

Happens on one symbol doesn't happen on another.

Edited by sle7en7

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...