Jump to content
Sign in to follow this  
MHBrown

Rendering inside Annotation mode doesn't work

Recommended Posts

When I go to "Annotations" on my viewport it goes from Hidden Line rendering back to Wireframe. Ummm...how am I supposed to see what I'm doing? The Rendering menu is frustratingly grayed out. Am I doing something wrong? It's hard to believe that such a basic thing would be overlooked before releasing this version to the public, so I'm assuming I've switched something off somewhere. Thanks for any help. VW2013

Share this post


Link to post

Double click on the viewport to get the Edit Dialog box. This is where you choose to edit the Annotations, Crop, Design Layer, or Camera. Under those choices there is a check box for "Display Viewport Cache".

Check that.

hth

mk

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...