Jump to content
Sign in to follow this  
AFDesign

Scaling symbols

Recommended Posts

Hi,

I made a simple 3D polygon with a texture. If I create a symbol with this object and I set a symmetrical 3x scale, in opengl view I correctly view both symbol and texture scaled, but if I render I see the repeated original texture (not scaled). Is this a bug or can it be solved in some way?

Thanks

Share this post


Link to post

I've had similar issues with the textures of scaled symbols either not scaling at all or somehow scaling differently when rendered.

I particularly remember instances when a texture with a transparency map was involved...

?

Share this post


Link to post

Could you post that symbol in a file by itself here please? I'll submit it directly. There should not be different scaling factors dependant upon the rendering mode selected.

Share this post


Link to post

Hi,

here you are the vwx file with the symbol. If it's not a bug and there is a way to fix it please let me know, thanks so much!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×