Jump to content
Sign in to follow this  
doug shaffer

DTM problems...

Recommended Posts

Hello -

I am having a problem with the DTM tool in VWArchitect/Landmark

9.0.1.

Basically, I created a Site model using 3D loci - it worked quickly and

beautifully. For reasons that I won't go into, I decided to delete the

DTM and create a new one. I used the procedure described in the

Landmark manual - it gives you three 'warning' messages prior to

actually deleting the DTM.

I then tried to create another DTM, but the software seems to think

there is still one there (I think). At this point, when I use the

'Sitework>Site Model' command, the 'Source Layer' and 'Destination

Layer' pull-down menus are grayed out, and the check boxes below

them say 'update' instead of 'create' proposed/existing site model.

I then deleted the site model symbols in the, DTM classes, etc. to no

avail.

What's going on?

------------------

d. s h a f f e r

a r c h i t e c t

Share this post


Link to post

Hi Doug,

Try copying the data to a new file, and running it from there. Sometimes certain sequences can leave parts of the DTM system which confuses the commands.

Let me know how you make out.

Frank Brault

Nemetschek N.A.

Share this post


Link to post

Frank -

Thanks for your response. I had tried your method and it does indeed work. The problem is that I don't want to have to do this every time I run into this issue.

In the case of the project I am currently working on, There are about 20 layers containing non-DTM information. As you know, it is a total pain to copy them over to a new file layer by layer.

It seems to me that this should be submitted to the Bug List.

Thanks again,

------------------

d. s h a f f e r

a r c h i t e c t

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...