Jump to content
Sign in to follow this  
jpetty_la

Plant symbol issues going from 2012 -> 2014

Recommended Posts

We have an extensive library of a few thousand symbols for Trees,shrubs, perrienials,, etc, that were created in v2012. These master files are then accessed via the resource browser window when designing.

While I was away for a few days, we upgraded to 2014, these master files and all the current files we are in the middle of working on were converted to v2014. I came back to a major headache, our designers cant get anything done, All our symbols now when accessed thru resource browser and dropped in to a design are a mess. Things like "mass overlapping plants' and "display tag line marker" are always selected no matter what i do to change master file it seems to ignore these settings and the symbols come in to the design as a big blob with no line detain, or wrong tag line, etc.

I need to find a solution to this asap, as we are forced to work in 2012 until I can fix this.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...