Jump to content
Sign in to follow this  
mdaszenies

Focus Point Bug?

Recommended Posts

Hi all,

after inserting a new Focus Point, the contents of the OIP start to "blink", i.e. dis- and reappearing. Also, with the Focus Point still selected, if you switch to the Selection Tool, the Mode Bar Buttons also switch between On and Off.

As long as the Focus Point is selected, there's practically no chance to do anything

Any ideas?

Thanks,

Mario

Share this post


Link to post

Mario -

By-chance, is your new Focus Point on or near an object that was drawn using a Complex Line Type? If so, try hiding that object or changing its line type to solid. Does the blinking issue go away?

Share this post


Link to post

You may have the preference to "Display Default Content" turned off? Try tuning it on.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...