Jump to content
Sign in to follow this  
TiTaNiuM sAMuRai

Black backgrounds

Recommended Posts

You need specify what's broken first.

Hatches should be printing correctly from VW 9 with black background.

Typically to check something like this we need, OS / VW version / Printer / Driver version.

Matthew GiampapaNNA Technical Support

Share this post


Link to post

Ukayyy.McOS9.1 thru McOSX.1.5VW 8.5.2 thru 9.5.2 (incl. all releases and betas in between)HP LaserJet 4MV (postscript laser printer) (with an older, then the latest driver)HP DesignJet 500 PS (via MacPlot RIP)

Three situations for testing, all with no background fill in the hatch:1- default hatch, b&w OFF: correct2- coloured hatch lines, b&w OFF: correct3- default hatch, b&w ON: correct4- coloured hatch lines, b&w ON: INCORRECT -> hatch lines are drawn white

Turn ON the background fill,5- coloured hatch lines, b&w ON: INCORRECT -> hatch lines are drawn white

I had this same problem on another computer (the OS9 running 8.5.2, with the older LaserJet driver)

Check if PenFore and PenBack are mixed up in VS, too.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...