Jump to content
Sign in to follow this  
alfie hope

Problem printing from Section Viewport - Displays on screen but won't print

Recommended Posts

Anybody had this problem?

I have a model which i have happily been printing sectional viewports from for a month, today i have set up a new section in a direction that i haven't before, and it won't print, not matter what i do, i've tried all of the different background and foreground rendering options and i've tried all sorts of work arounds.. no cigar, is there anybody out there who's had this problem? Or even solved it?

Alfie

Share this post


Link to post

what does it do instead of printing? does it just print blank? is anything visible? (eg title block/text) Have you tried printing to PDF?

Share this post


Link to post

I've tried everything, setting up new drawings, new sectional viewports, whenever i print, or print to pdf things disappear... and this applies to sectional viewports take in different places just so long as they face the same direction (west for instance)..

Share this post


Link to post

alfie, please submit the file as a bug file attached to a bug report (see "Bug Submit" link at upper right of this page.)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×