Jump to content
Sign in to follow this  
shr

Render Textures

Recommended Posts

Having problems with rendering objects - walls, roofs, extrudes etc.

I wish to set textures via classes, but these objects remain white in Renderworks/OpenGL. I have to physically choose each object, via OIP set overall to class texture, and then select each part of the object to class texture. This is taking forever, and in some cases my roof/wall or extrude still remains white.

Is there something I am missing?

Share this post


Link to post

Select the class and make sure to tick the box that says "use at creation", then you can set different textures for walls, roofs and other.

Share this post


Link to post

Sometimes (but not always) the "by class" setting needs to forced. To do this, select the object(s) in question, then in the Attributes palette click on the little (teeny tiny) arrow at the bottom and choose "Remove By Class Settings". Then Repeat but this time choose "Make All Attributes By Class"... Then force re-render and see what happens. If you still have problems you might post a file here for us to look at. HTH's

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...