Jump to content
Sign in to follow this  
Jay Rozema

Where did my Label Legend Go?

Recommended Posts

I just started a light plot, the first one with my new computer, and when I choose the Label Legend Command - Nothing Happened! There is no label legend manager and nothing is happening. Where did it go and why can't I get it?

I'm still using VW12 (I know, sad, but that's all I have. Would love to upgrade, but not sure I can afford it.)

Share this post


Link to post

I vaguely remember some bugs with the Label Legend Manager around VW12. Make sure you've installed all of the updates (if this is a new computer, maybe you're still running the version that came on the CD?). I'm quite certain that the bugs were fixed in an update.

Hope that helps...

~P

Share this post


Link to post

If it is a new machine make sure you installed from the CD and get any updates that are available. You should also install the version of Quicktime that came on the original CD.

(I'm running Vista and the current version of QT and the LL in 12.5 works fine for me.)

Also make sure you are in the correct workspace.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...