Jump to content

Reference Update Delays in 2011


scottfdavis

Recommended Posts

Hi All,

I have just upgraded from 2010 to 2011 and have been experiencing some problems with updating my reference files. For some reason in 2011 it is taking 5, 10, even 15 minutes to update references that in 2010 updated immediately.

Anyone have ideas on why the conversion to 2011 would be causing this?

Thanks, it is incredibly frustrating watching the beach ball spin and spin for no apparent reason.

Scott

--If it makes a difference these specifically references that have the Layer Import setting turned on.

Link to comment

I may have discovered the issue.

It appears that some of the references contained symbols & hatches with the same name but with different properties.

I deleted all the references and purged the associated resources.

Then I re-referenced the files. Upon doing this I was prompted to rename the conflicting symbols and hatches.

For some reason this prompt was not coming up when just updating the references.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...