Jump to content
Sign in to follow this  
Siva

Reference Marker has a black fill

Recommended Posts

After importing an old file to VW 2010, when I use the reference marker tool, it comes with a black fill. This doesn't happen in brand new file in VW 2010. Any suggestions please. Thanks.

Siva.

VW2010 Architect w RW

Imac 10.5.8

Share this post


Link to post

Is there any chance you have Layer Colors on?

Document Preferences > Display > Layer Colors

Share this post


Link to post

Yes ionw, you are right. The layer colors are own. When I turned it off, its working. But usually it doesn't happen in earlier version. Thanks for your help.

Siva.

Share this post


Link to post

While this solves the problem to a degree what if you want to use layer colours and print the reference markers also. Ie not have black reference markers? This should be possible. Can any one advise please??

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...