Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
MikeCutter

12.5.3 and Vista - No Installed Printers

Question

I'm receiving a "No Installed Printers" dialog when trying to Print or use Page Setup in VW 12.5.3 running Vista Home Premium 64 bit. (Yes, I have printers installed)

I'm running VW as an Administrator in XP SP2 compatibilty mode.

Share this post


Link to post

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You could try switching to another user and see if it works there. I don't remember if VW 12 worked in Vista 64 bit or not.

Share this post


Link to post
  • 0

I recall reading about issues with 64bits and more than 2gigs of Ram.

BTW, if export to PDF works that's what I'd recommend.

Share this post


Link to post
  • 0

YES! It did work.

Which led me to UNselect "XP Compatibility Mode" and "Run As Administrator" on my user account, and it's now seeing all my printers on my account as well.

Thanks again!!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...