Jump to content
Sign in to follow this  
ajs

Set 3D View-um, nope.

Recommended Posts

For some reason, my VW 9 and 9.0.1 'Set 3D View' command seems to do nothing. It acts as though it will do something, i.e., you draw the viewing line, and enter 'viewer height' and 'look towards' height. But then, I am right back where I started, view unchanged.

Seems to work in SL 8.5.2, though.

I haven't used this command in quite a while, so I hadn't noticed this little treat. Any thoughts?

-ajs

Mac G4/450 dual, 9.1, 1GB RAM, 344MB for VW

Share this post


Link to post

I use Set 3D View quite a bit, and since I'm in the process of switching to VW 9, I was motivated to try it immediately. The command works fine for me (on a PC) in both perspective and orthogonal modes.

VW 9.0.1

Win 2000

PII 333

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...