Jump to content
Sign in to follow this  
rickpett

Spotlight export accessories to LW foul-up

Recommended Posts

The lights export fine but I always have to go through the entire show and fix many accessories. Some don't export, some export as Accessory when their Device Type is clearly listed as Static Accessory, some pile up names they dont have.

Does anyone else have these problems? Am I doing something wrong?

Also, grouping items in the Design Layer then moving them always poses problems

Share this post


Link to post

Yes, I have noticed this also. I usually got through and delete accessories and then re-do them, then export again. This has fixed the problem, but it is a pain.

Is it a BUG in VW or LW ?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...