Jump to content
Sign in to follow this  
jeff mcl

2009 crashes

Recommended Posts

I have created a new plant symbol database which is in the plant default folder. When I try to make a new plant, I can see the list of new symbols in the place plant preference pane but when I click on one of the new symbols the software crashes. Happens every time. Any idea what's going on. This is the first time I have tried to create my own symbols and get them into the system.

Jeff

Share this post


Link to post

Probably relates to how you created the plant

What exactly did you do

Edited by Ozzie

Share this post


Link to post

I opened a new file, drew each symbol (grouped the elements of a symbol together), then created the symbol. When I was done I move that file to the default plant folder. Maybe the grouping of the symbol elements messed up the symbol?

Share this post


Link to post

Grouping I do not know but it should not affect things

How did you attach records to the Plant

Can you post the VW file here or email it to me

And add your OS and VW version etc to your signature

my email address is in my profile

creating Plants can be a little tricky but onec you get it they are easy

Are you using the Plant Database?

Edited by Ozzie

Share this post


Link to post

It turns out you have to create a new plant from the landmark menu. I was creating a regular symbol which the plant database did not recognize and would overload and crash the system.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×