Jump to content
Sign in to follow this  
botto

rendering problems

Recommended Posts

hy,

After some renders the roof it was transparent. I must have desactivate some option because in another document this does not happen.

I thank to all the possible aid.

Thank?s,

Pedro Botto

Share this post


Link to post

Hello Pedro

Try this:

Create a class just for that roof. When editing the class, give it its own render (under the third tab, I think it's 'other') and be sure to check 'use at creation'. Put your roof in the class through the OIP, and then go to the render tab and make sure the drop down box says 'class texture'. Also, your roof must have a solid fill. A 'none' fill will not render.

I hope that helps.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...