Jump to content
Sign in to follow this  
M.CH

Importing igs files

Recommended Posts

Just tried importing an igs file, had no success with 2009

igesfailureca0.jpg

Go to 2008 and file opens fine.

Anyone else experiencing this?

Bug submitted

Share this post


Link to post

Yes but not all the time. I thought it might be something to do with the file itself rather than VW, but maybe that's not the case.

Share this post


Link to post

The file was created in Pro-Engineer I believe.

What is strange is that 2008 will cope with it but not 2009.

Share this post


Link to post

M.CH

I tried a few imports and had about an 80% success rate for those that failed I checked them in Rhino and it seems that some of the NURBS were being translated as solids. As with your files the troubled files did import into 2008 with out any issue. Sounds like a bug to me, sorry that I couldn't be more help.

Share this post


Link to post

Hi Brian

Can you submit your file, as a bug submit, top of the list to the right>VW Community links, as well.

Mike

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×