Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
RKavanagh

Vectorworks 2009 won't accept serial number

Question

I'm trying to get the network version of Vectorworks Designer 2009 to run in a lab environment. I'm using a Mac with a 1.83Ghz Intel Core Duo and 2 DB of ram as my test setup.

The installation seems to go fine but then the first time I launch the program it tells me "No valid serial numbers have been found, please enter one now."

I enter the network license code (It starts with a C) and it tells me it is invalid.

The network dongle drivers the license manager are installed correctly and I have edited a nethasp.ini file to point to the server I have running the license manager. Despite all this I am still getting the error.

The license was upgraded from vectorworks 9 to 2009 and I have requested the Dongle ID Checker program but have not gotten any response yet.

If anyone has any insights into this problem I would greatly appreciate it.

Thanks in advance,

Richard Kavanagh

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...