Jump to content
Sign in to follow this  
MattG

Hallow Extrusion

Recommended Posts

I am attempting to made a model of something. I have some 2d plans for it.

There are a few simple parts that are made up of a variety of lines and arcs. I have gone through those parts and cobined them into a polyline. After I have created one big polyline i took it and extruded it. However it is just extruding the line and not the entire surface. Any ideas why this is happening? It is a technique i use fairly often, but this time it doesn't seem to like it.

Matt

Share this post


Link to post

I sometimes get this problem. If you convert to the polyline to polygons (modify>convert to polygons) and then look at the OIP somewhere near the bottom the is a check box that has 'closed' next to it. Click on this to close the polygon and the extrude becomes solid.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...