Jump to content

Screen Flicker


Recommended Posts

My problem occurs when i am in VW Architect in the Architect ANZ workspace, the sotware pulsates and flickers after any sort of command, this does not occur if i am in a standard workspace, it is as though the software is trying to catch up with itself after perfoming a command.

Hope someone can help me

Thanks Rossco

Edited by Rossco
Link to comment

Hi

Thanks i have done that, but can't check it yet, when i load up the sotware it crashes and re-boots the machine, comes up with a error messsage, so may have to get my tech guy to check all my settings unless you can throw any light on the situation.

Cheers Ross

Link to comment

Thanks Donne

nzwiz is not running, not sure what OIP is?

I have managed to get the software running again it was caused by me updating my the nvidia drivers and VW did not like it for some reason, I am running GeForce 8500gt ver 110.85, driver 6.14.11.0102 as soon as i went back to this driver the problem went away, also going to my original MS mouse settings corrected the problem of the screnn pulsating.

Thanks very much for your input.

Ross

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...