Jump to content
Sign in to follow this  
wybe

objets dissapear after importing DWG

Recommended Posts

After importing a DWG some objects seem unselectable. I checked layers and classes options. When I than zoom out the objects dissapear. When zooming in again they are still gone. Does this has to do anything with the classes? And is it wise to tick off the box "DXF layers to classes" when importing?

Share this post


Link to post

Two or three times now I've run into the problem you're having and it turned out that an entire layer of the DXF drawing had been made into a symbol. Using "Convert to Group" and then "Ungroup" solved the problem. I don't know enough about AutoCAD to know how this happens, though, so don't know if it will help in your situation or not.

Barb Nelson

RLK HYdro

[This message has been edited by RLKHydro (edited 11-14-2000).]

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...