Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
nigelc

bitmaps failing to print

Question

Embedded images (.jpg) within file fails to print. Some linework also fails to print. We've only had this since moving to VW2008. And it happens ALL the time. What's the solution?

Image size is not the issue; images from a few kbs to many megs are treated the same - they don't get printed.

And yes we've tried this with GDI on and off. The thing is, the primary reason we moved to 2008 was to get transparency with imagery.

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Nigelc,

I have had exactly the same problem.

I have always ticked the 'Rasterize Print Output' box when printing in the past. Quite by chance I didn't and lo and behold the JPEG's on my design appeared.

Hope that helps.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...