Jump to content
Sign in to follow this  
cdavis

Custom Selection does not seem to select anymore.

Recommended Posts

In SP2, I try to select Plants using Symbols and select the Plant name. Nothing shows as selected. Not even in the Object info. I think it was working in SP1. I am using SP2 build 82613.

Share this post


Link to post
Guest

Custom Selection will only select objects based on class and layer visibility, layer scale, and view.

If your active layer is not set to the same scale and Top/Plan view as the other layers, you won't be able to select objects on other layers. In addition, if your class and layer options do not allow you to select objects in other classes/layers, Custom Selection won't let you do it either.

Share this post


Link to post

All of the layers are visible. With Show/Snap/Modify on Layers and Classes.

Share this post


Link to post
Guest

Without custom selection, can you select one of the objects you are trying to select?

Is your active layer set to the same layer scale as the layer with the desired objects?

Are both (all) layers set to a top/plan view?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×