Jump to content
Sign in to follow this  
Tom

Align Objects not working

Recommended Posts

For some unknown reason my align objects command has stopped working. I reinstalled the whole prog and it's STILL not working. It used to work fine. I haven't changed anything on my computer (Mac). What's the possible explanation?

Share this post


Link to post

Hello Tom: tell me about your regular procedures for align objects, don't forget that you need a reference (rectangle, line, etc...) to use the align command.

-------------

J U A N

Share this post


Link to post

Hello Tom: tell me about your regular procedures for align objects, don't forget that you need a reference (rectangle, line, etc...) to use the align command.

-------------

J U A N

Share this post


Link to post

Juan, I do it in the usual way: I select two or more objects and then go to "align objects".

Nothing happens. : (

It used to work fine - as I said in my earlier post

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...