Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
undulattice

VW 12.5.3 w/Epson RIP Pro and Stylus 7400

Question

30 workstations all running VW 12.5.3.

Server running Epson RIP Pro 3.0 connected to an Epson 7400.

We need the RIP for queue control, as the Epson 7400 has no internal memory for dealing with jobs.

Problem:

I've seen it mentioned elsewhere on the board but still have no solution.

If we print with Quartz imaging on, job takes an age to process on the RIP and usually doesn't print at all!

Turn off QI and the job spools perfectly within seconds of being sent. Quality is dreadful though. Title block messed up, colors inconsistent, line thickness reduced, etc....

I've tried everything I can think of, and still no joy.

The PDF route kinda works, but we're not keen to go down this road.

All the workstations are Intel Macs. Server is also Intel Mac so could run Windows if a solution could be found.

Any suggestions gratefully received.

undulattice

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...