Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
bety bet

The Resources file not found

Question

Frustratingly have to admit that I just start to use Vectorworks 12.5 few days ago when I was forced by circumstances to work on my roommate computer for a deadline..Problem is that every time I'm trying to access for ex. some tool from my Tools Set it'll give me kind of a error window saying this:

The "IP Resources" fie not found

We're using a Mac PPC and I thinking that maybe some plug-ins are not setted right?

Thank you

Share this post


Link to post

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

For example I'm trying to draw a window or a door , a widow wall, columns..etc..

Also when going in Resources Browser and brows for instance a door, it'll find it for me in Library but I'm unable to imported in my layout ..Sorry, I 've worked before in Archicad and got use to that and now maybe I'm misusing the VW Library ?

Thank you

Share this post


Link to post
  • 0
Guest

Do you have more than one serial number installed?

Either the serial number being run does not permit Architect tools or the workspace you are using is old.

It could also be that you have a class/symbol/hatch/layer (or some other resource) named "Door" or "Window" or "Column" or "Window Wall"

One of the rules in VW is you are not permitted to name any drawing structure element, ID, or resource the same name as a tool.

Share this post


Link to post
  • 0

how do I know if the workspace is old? my friend told me she has an older version of VW installed before on that computer..

about the serial no. it's only one guess..

thank you once again

Share this post


Link to post
  • 0
Guest

Send me an email with the serial number you have running on the computer. (Please do not post your serial number here)

On Windows, you can find this by going to Help > About VectorWorks

On Mac, you can find this by going to VectorWorks > About VectorWorks.

Share this post


Link to post
  • 0

Hi Katie I wondering if you've received my serial no..I've send it to you couple of days ago..in case you did have time to check, what do you think ? is that the problem ?'

Thank you very much

Share this post


Link to post
  • 0
Guest

No, I didn't receive the serial number.

Try sending it as a Private Message. Click on my name to the left and choose "Send PM"

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...