Jump to content
Sign in to follow this  
SpinJim

total nooby question

Recommended Posts

Hi,

Sorry for such a nooby question, but I am just learning and I am stuck.

I figured out how to chose an instrument and place it in the plot. I found the label legend and created some test LL and activate it. I don't know how to get labels to show up.

I ordered some training stuff but for now I just like to know how to do that.

Thanks,

Jim

Share this post


Link to post

1. Select one or more instruments that you inserted with the Instrument Insertion Tool.

2. Type the name of the Label Legend that you created into the "Use Legend" text box in the OIP (object information palette). Press Enter.

3. If it doesn't show up, refresh instruments from the Modify Toolbar.

Good luck!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...