Jump to content
Sign in to follow this  
Haich

uninstall VW2008?

Recommended Posts

How does one uninstall VW2008. I cannot find an entry in the ADD/REMOVE PROGRAMS Control Panel Applet nor in the Vectorworks subfolder on the Start Menu. This goes for my XP Pro desktop as well as my Vista Laptop.

Thanks,

haich

Share this post


Link to post
Guest

Drag the VW 2008 folder to the recycle bin and empty the trash.

Share this post


Link to post

I installed VW 2008 on a macbook with LEOPARD and now VW does NOT open, it says " xml library failed to open, please reinstall again" i already tried reintalling it 2 times and it still gives me the same error.

Edited by RKD

Share this post


Link to post

I have same problem as RKD so hope we can get a script from tech support that will remove VW2008 from my Mac running Leopard. I have even had tech support lead me through deleting several preference files but there must have been one or two missed. We need a script that can thoroughly remove VW2008 so we can re-install.

Share this post


Link to post

Did you delete the Home/Library/Application Support/VectorWorks/2008 folder, too?

My installer didn't install the "attach bulbflat handrail". Could the installer have missed other files in your case? Have you tried placing the file "XML Library.vwlibrary" manually into the plug-ins folder, maybe copying from another computer?

Or, if the file is there, do you have read/write access? In VW 11 and VW 12 we often had to give all users full read write access to the VW app folder to get VW to run properly:

Select the VW app folder, Get info, set full read write access in the permissions. Don't forget to "apply to enclosed items" under the cogwheel.

Have fun,

Gerard

Share this post


Link to post

yes, I have the library there and it has right read/write but still it does'nt allow VW2008 to start still so still trying different things.

Share this post


Link to post

(Mac Version VW2008)

I have completely deleted everything I can find on VW and Nemetschek in preferences, applicaiton support and applications. I re-installed from the CD VW2008 and then installed SP2 and Plants database update. When I go to start up VW I still get the 'could not load xmllibrary'. I am at a complete loss. Will have to wait till tech support comes on MOnday I guess. this is totally wrong not having a repeated process for uninstalling VW and the installer not working. This is very frustrating!!!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...